V. C. Andrews

AZ ÉDEN KAPUJA

szerző: V.C. ANDREWS

Anie, Heaven Leigh Casteel lánya egy autóbalesetben elveszítette szüleit. De árván, betegen is ragaszkodik az álmaihoz! Annie tudta, hogy családja múltját kísértő árnyak lengik be. Érezte, hogy valami titkot meg kell még tudnia önmagáról, de látta, hogy egyik családtagja sem mutat hajlandóságot a teljes őszinteségre. Amikor a Farthinggale-i erdő fái között felfedezi Troy elhagyott házát, a múlt még zavarosabbá, titokzatosabbá válik számára. Ő mégis megpróbál kitörni a Casteel-családot fogva tartó bűvkör dermesztő vonzásából…

KÁRHOZOTTAK

szerző: V.C. ANDREWS

Heaven Leigh Casteel büszkén tér vissza szülőfalujába, hogy végre szégyenkezés és szenvedés nélkül élhessen. “Már majdnem két év telt el Tom halála óta… De számomra most már a gyászidő letelt, és a boldogság, a szerelem és az élet ideje kezdődik. Férjhez megyek. Logan Stonewall vesz feleségül, aki gyermekkorom szerelme volt. Itt élek Winnerrow-ban, és teljesült az álmom, hogy az lehetek, aki lenni szeretnék. Most végre minden gyermekkori álmom megvalósulni látszik” – írja az apjának. Ám múltjának feltámadó kísértetei ismét gúzsba kötik a reményeket, botrány és irigység, baljós szenvedélyek fenyegetik Heaven Leigh törékeny boldogságát.

SÖTÉT ANGYAL

szerző: V.C. ANDREWS

Heaven Leigh Casteel végre maga mögött tudhatja a nyomort, gyermekkora keserveit… és vágyai valóra válhatnak! Nagyanyja előkelő, gazdag bostoni házában csodálatos, új élet vár rá – új barátok, szép ruhák, a legjobb iskolák és ami a legfontosabb: szeretet. Legalábbis erről álmodott Heaven Leigh, meg arról, hogy felkutatja a testvéreit, újra együtt lesznek, mint egy igazi család. Csakhogy amikor kezét nyújtaná a boldogság, a szeretet felé, baljós szövevénybe ütközik, ismét csak rejtegetett családi titkok, árulások, bűnös szenvedélyek hálója várja őt!

APA ÉS LÁNYA

szerző: V.C. ANDREWS

ANYA ÉS LÁNYA

szerző: V.C. ANDREWS