V. C. Andrews

A TÜKÖRIKREK

szerző: V. C. ANDREWS kiadás éve: 2018
súlya: 290 gramm
terjedelme: 336 oldal

„Őket épp az egyformaságuk teszi különlegessé… Egyformán tehetségesek, ugyanazok a dolgok érdeklik mindkettőjüket, és egyformán teljesítenek az iskolában. Még a barátaik is ugyanazok.”

Az egypetéjű ikerpárt maximalista anyjuk szinte mániákus módon egyformaságra neveli: ugyanolyan ruhát kell hordaniuk, ugyanúgy kell fésülniük a hajukat, ugyanazt kell enniük, ugyanazt kell tanulniuk, ugyanazt kell érezniük. Ha megöleli az egyiket, megöleli a másikat is; ha valamiért megbünteti az egyiket, megbünteti a másikat is. Még ahhoz is ragaszkodik, hogy a betűk száma azonos legyen a nevükben: Haylee Blossom Fitzgerald és Kaylee Blossom Fitzgerald.
A lányok a világtól kissé elszeparálva élnek, nincsenek is tudatában „furcsaságuknak”. Anyjuk egy darabig otthon tanítja őket, csupán harmadik osztályos korukban kerülnek közösségbe. Az iskolában azonban már az első naptól különbözni szeretnének egymástól, és a vágy, hogy előtérbe helyezzék saját személyiségüket, az idő előrehaladtával egyre fokozódik bennük.
Ám amikor a fiúk udvarolni kezdenek nekik, és randevúra hívják őket, a két testvér olyan területre téved, amelyre anyjuk nem készítette fel őket. És ekkor valóban megmutatkozik a kettejük közti különbség, amely élet és a halálnál is rosszabb sors között dönthet.

AZ ÉDEN KAPUJA

 

szerző: V.C. ANDREWS

Anie, Heaven Leigh Casteel lánya egy autóbalesetben elveszítette szüleit. De árván, betegen is ragaszkodik az álmaihoz! Annie tudta, hogy családja múltját kísértő árnyak lengik be. Érezte, hogy valami titkot meg kell még tudnia önmagáról, de látta, hogy egyik családtagja sem mutat hajlandóságot a teljes őszinteségre. Amikor a Farthinggale-i erdő fái között felfedezi Troy elhagyott házát, a múlt még zavarosabbá, titokzatosabbá válik számára. Ő mégis megpróbál kitörni a Casteel-családot fogva tartó bűvkör dermesztő vonzásából…

 

 

KÁRHOZOTTAK

 

szerző: V.C. ANDREWS

Heaven Leigh Casteel büszkén tér vissza szülőfalujába, hogy végre szégyenkezés és szenvedés nélkül élhessen. “Már majdnem két év telt el Tom halála óta… De számomra most már a gyászidő letelt, és a boldogság, a szerelem és az élet ideje kezdődik. Férjhez megyek. Logan Stonewall vesz feleségül, aki gyermekkorom szerelme volt. Itt élek Winnerrow-ban, és teljesült az álmom, hogy az lehetek, aki lenni szeretnék. Most végre minden gyermekkori álmom megvalósulni látszik” – írja az apjának. Ám múltjának feltámadó kísértetei ismét gúzsba kötik a reményeket, botrány és irigység, baljós szenvedélyek fenyegetik Heaven Leigh törékeny boldogságát.

 

 

SÖTÉT ANGYAL

 

szerző: V.C. ANDREWS

Heaven Leigh Casteel végre maga mögött tudhatja a nyomort, gyermekkora keserveit… és vágyai valóra válhatnak! Nagyanyja előkelő, gazdag bostoni házában csodálatos, új élet vár rá – új barátok, szép ruhák, a legjobb iskolák és ami a legfontosabb: szeretet. Legalábbis erről álmodott Heaven Leigh, meg arról, hogy felkutatja a testvéreit, újra együtt lesznek, mint egy igazi család. Csakhogy amikor kezét nyújtaná a boldogság, a szeretet felé, baljós szövevénybe ütközik, ismét csak rejtegetett családi titkok, árulások, bűnös szenvedélyek hálója várja őt!

 

 

APA ÉS LÁNYA

 

szerző: V.C. ANDREWS

 

 

ANYA ÉS LÁNYA

 

szerző: V.C. ANDREWS